Nu är allsa.se lanserad!

28/9/2020
Nyheter

Nu har vi lanserat en ny söktjänst för dig som söker rehab. Nya allsa.se gör det enkelt för dig att hitta specialistvård online, på vår hemsida kan du hitta fysioterapeuter, kiropraktorer och naprapater runt om i Sverige. Välj den klinik som passar dig bäst efter dina preferenser och påbörja din behandling i förebyggande syfte eller för att komma tillbaka från en skada. 

Allsa.se är en mötesplats för vårdsökare och vårdutövare. Vår vision är att förenkla och tillgängliggöra specialistvård i Sverige med hjälp av digitala verktyg. Oavsett om du söker efter en fysioterapeut, kiropraktor eller naprapat så ska det bara vara några knapptryck bort. Genom att söka efter kliniker på allsa.se gör vi det möjligt för dig som vårdsökare att hitta kliniker nära dig. 

Fördelar för dig som är vårdsökare

Vi vet att det inte alltid är uppenbart vilken typ av klinik man behöver besöka för att behandla en smärta eller skada. Därför har vi genom innehållet på allsa.se försökt att besvara alla möjliga frågor för att du ska få bättre vägledning. Vår söktjänst gör det väldigt enkelt för dig att filtrera och hitta den klinik som du letar efter. Här är några fördelar med vår söktjänst:

  • Du kan ställa in olika prisintervaller om du har en specifik budget att förhålla dig till.
  • Filtrera mellan landstingsbundna och privata kliniker.
  • Sök efter kliniker baserat på vilka dagar de har öppet.

När du har hittat en klinik som passar dig bäst kan du hitta all relevant information på deras profil. Det går även att skicka iväg en bokningsförfrågan, detta innebär att kliniken blir notifierad om att du söker en behandling. Därefter tar kliniken kontakt med dig för att slutföra bokningen. Att använda allsa.se är helt kostnadsfritt och du binder inte upp dig på något genom att skicka en bokningsförfrågan.

Vad kan du som vårdutövare göra på allsa.se?

Genom att registrera dig eller din klinik på allsa.se blir du synlig för vårdsökare. När du skapat ett konto kan du skapa en profil för din klinik eller för dig själv och på så sätt marknadsföra din klinik på vår hemsida. Det är helt gratis att skapa ett konto på allsa.se och tar endast några få minuter att komma igång. För oss är det viktigt att du som vårdutövare lägger ner din tid på att göra det du är bäst på, att behandla patienter som behöver vård. Genom att erbjuda dig en attraktiv plattform där du har kontroll över din profil och möjlighet att få bokningar online hoppas vi att du sparar en massa tid. 

I takt med att trafiken till allsa.se ökar kommer vi också att utöka hemsidans funktioner för att du som vårdsökare och vårdutövare ska få större nytta av att använda vår tjänst. Har du några synpunkter och vill lämna feedback så kan du göra det på info@allsa.se. Vi uppskattar alla tips och förslag som gör att vi tillsammans kan skapa en bättre upplevelse för dig som besökare.

Relaterade artiklar